fredag 30 december 2016

Gott slut och gott nytt år!!🍾🌠



Godmorgon !!
Vi myser lite i soffan efter en kylig morgonpromenad. Tycker dock det är ganska skönt med klar och hög luft. Då var 2016 snart slut och vi hälsar 2017 välkommen.
Här o det lilla gula huset önskar vi att det inte skjuts allt för många raketer innan tolvslaget imorgon. Mina fyrbenta speciellt Molle är rädda och det är synd om dem. Önskar alla ett gott slut, och ett gott nytt år!! Xo

               Gunilla

lördag 24 december 2016

God jul 🎅🏻🎅🏻



 God jul önskas er!! Idag är den ju här julafton. Jag och Molle har precis varit ute och gått skogspromenad i sällskap med sheltie flickorna.
Lillejuls kvällen var vi hemma hos bästaste och lillebror och åt en supergod Jansson. Goda kakor serverades till kaffet. Denna mjuka pepparkaka med frosting var ja, så himla god. Tack för igår.. Xo

                                         Gunilla

söndag 18 december 2016

Vi håller söndag :)



 Söndag och idag har vi verkligen helgat vilodagen!! Molle och jag har mest slappat på soffan. Jag har sett klart en säsong av the o a och titt på en julfilm.

Solen visade ju sig så vi kände att vi behövde komma ut och få lite frisk luft. Det var det fler som gjorde så det blev hundträff och bus i skogen det var riktigt mysigt.

Ha en fortsatt fin söndag på er!!Xoxo

                                                Gunilla

fredag 16 december 2016

Årets julkonsert



 Tjoho!! Så här nästan mitt i natten. Är precis hemkommen från årets julkonsert med Magnus Carlsson och Jessica Andersson . Alltså vilka röster!!! Det var en bra konsert med variation både nytt och gammalt. Skämt och allvar på scen, japp jag är nöjd.

Jag och bästaste åkte ju in redan på eftermiddagen , så vi hann med lite fika och lite shopping. Vi stannade till på Gustaf Adolfs torg och tog varsin varm dricka jag drack varm lumumba med rom, mycket gott.

Dagen startade med ett besök hos frissan, så nu har jag ingen användningar av mina klämmor och hårsnoddar längre. En mycket trevlig ledig dag. Xo

                             Gunilla




måndag 12 december 2016

Då var det måndag igen!!!



Godkväll!!
Idag var det dags att ta på jobb bussarongen igen, är fortfarande inte helt hundra men med ett par alvedon i kroppen funkade det.
Jobbade bara till 14 idag och efter en tur i skogen med Molle och mat i magen blev det en tupplur på soffan. Hoppas nu bara att jag kan sova i natt. Nu ska jag kolla på Tina i fjällen. Har inte så mycket julpynt framme i år men mina finaste tomtar fick naturligtvis komma upp. En god måndagskväll önskas er. Xo Gunilla

torsdag 8 december 2016

Jodå det verkar sakta gå på rätt håll



 Hej o hå.. här kämpar vi på med att försöka friska på oss!! Vi vilar o vilar och tar en morgonpromenad och en eftermiddagspromenad ..bra med hund som drar ut en lite, frisk luft har väl aldrig skadat någon.
Netflix går varm här nu dessa dagar. Ser ni att Zorro ligger på fönsterkarmen utanför fönstret... Xo

                                             Gunilla

måndag 5 december 2016

Ont de gör ont...



Ny vecka och jag ligger här hemma i soffan under filten, har så ont i kroppen känns som värsta träningsvärken. Glad jag har min bäste vän som troget håller mig sällskap.
Jag tackar även bästaste Anettte för Netflix tipset "American Odyssey" riktigt bra och spännande.
Så här fortsätter vilan, hoppas att ni är friska o krya och har en bra start på veckan. Xo

                              Gunilla

lördag 3 december 2016

Äta sova jobba



 Jodå jag är fortfarande här , men det är mest jobb just nu och det är inte så super kul att skriva om. Här kommer en liten bild kavalkad från veckan.
Vi fick finbesök på jobb i veckan av lilla Lina 6 veckor så söt.. annars är det mest äta jobba ut med hund och sova som gäller här.. ha det gott alla!! Xo

                   Gunilla