söndag 20 november 2016

I ljusets sken



God super för tidig söndagsmorgon!!!

Sitter med en kopp kaffe och äter kvarg med müsli i skenet av några av mina fina Maja lyktor. Strax ska jag pälsa på mig och ta en mörk morgonpromenad med mitt hjärtegryn.
Sen väntas det jobb och tja det känns helt ok. Idag jobbar jag inte så länge. Ha en fin söndag. Xo
                                                               
    Gunilla

torsdag 17 november 2016

Torsdag



 Hej hopp torsdagskväll !! Min lediga dag är snart till ända. Har fått gjort en hel del idag. Hundpromenader, städat , tvättat, handlat ,simmat , renbäddat , lagat mat , ätit och plockat undan torkvindan för nu tror jag väl att det inte går att torka tvätt ute på ett bra tag.

Har även hunnit börja läsa del 2 som heter sommar på strandpromenaden så jag fortsätter att följa Polly hennes bageri mm. Xo

                                           Gunilla


måndag 14 november 2016

Ännu ett boktips



 Morgonen och fram till lunch har jag spenderat i soffan med den här helt fantastiskt ljuvliga feelgood  romanen. Det lilla bageriet på strandpromenaden den handlar om Polly som hade allt: pojkvän , jobb och bostad. Men en konkurs gör henne i princip utblottad. Hon hittar ett billigt rum ovanpå ett nedlagt bageri i ett litet fiskarsamhälle och börjar återuppta sitt största intresse, bakning. Nu tänker jag inte berätta mer, men rekommenderar denna varmt.

Nu ska jag komma ur pyjamasen och snart ta en runda med Molle och de små sheltie flickorna , hundarna bestämde träff efter morgonpromenaden. Xo

                                                     Gunilla

söndag 13 november 2016

Jobb kalas o Farsdag




 En mörk trött morgonbild på mig och Molle , den tog jag 5.15 imorse och vem är pigg då?!?
Jag har jobbat helg och varit på kalas så helgen har typ sprungit förbi. Har en ledig dag imorgon och det är inte fel alls.
Grattis igen till dig pappa på Farsdag , hoppas Napoleon smakade bra!! Nu ska jag titta på så mycket bättre under täcket i soffan. Ha en skön söndagskväll. Xo

                                                        Gunilla

torsdag 10 november 2016

Ledig dag med snö o bus




 Jodå efter 6 alvedon försvann till slut huvudvärken, lagom till det var dags att gå och lägga sig.

Så här hade vi det i skogen klockan lite över sju i morse. Pigga glada och busiga hundar som yrde rundor i snön. Efter morgonrunda och kaffe med ostfralla till, så styrde jag bilen mot simhallen. K o jag simmade och njöt i bubbelpoolen. Hämtade sen upp mamman för en runda på city gross. Ännu en promenad med Molle.
Nu sitter vi i soffan jag o M o tittar på snöflingorna som dalar ner...Xo

                                                     Gunilla

onsdag 9 november 2016

Så kom den



En av oss i gula huset blev glad när vi kom ut i morse , och vi såg att allt var vitt. Det var inte jag som jublade. Jag är inte speciellt road av att köra i snö och halkväder. Är glad att jag var och fick på mina vinterdäck igår iallafall. Mindre kul då att vi hade sommardäck på våra jobbebilar..... har varit en tuff dag att jobba suttit fast i långa köer och kryp kört fram på små hala vägar men har gott bra än så länge tar mig en liten paus nu, för någon rast har det inte varit tal om. En stund kvar här , sen hemma och krypa ner under filten och se om huvudvärken går att bota.. Xo

                                           Gunilla

söndag 6 november 2016

Kaninjägaren



God söndagskväll !!

Lagom slapp söndag har jag haft idag förutom simning i förmiddags , och ett par promenader med Molle, har jag till största delen tillbringat dagen och kvällen med Keplers kaninjägaren.
Verkligen nagelbitande sträckläsning . Jag undrar hur de kommer på allt räligt och otäck. Ändå är deras böcker så bra, går inte att lägga ifrån sig. Jag rekommenderar alla deras böcker om man gillar att bli lite skrämd.. imorgon måndag och ny lång arbetsvecka. Xo

                  Gunilla

lördag 5 november 2016

Lite bättre väder idag



När det inte regnar så är det ju dock lite mysigt, som sagt jag gillar hösten ,men den soliga krispiga hösten. Den regniga , blöta , blåsiga och mörka delen av den gillar jag inte.
Idag tog jag mig i kragen o svängde inom bästaste med lite frulle, och ett litet tack för hjälpen med Molle.
Hipp hipp hurra för min lillebror idag...( som ej vara hemma då , han var på jakt i skogen).
Imorgon blir det förmiddags simning , köpte mig ett månadskort i går och det var riktigt skönt med en simtur och ett avslut i bubbelpoolen.

Xo Gunilla 

torsdag 3 november 2016

November.....



Ja nu är vi i november den tråkigaste månaden på hela året enligt mig. Det är ju mörkt och trist,mörka morgnar och tidigt mörkt på kvällarna.
Molle och jag går morgonpromenaderna i pannlampans sken. Jodå det går även bra att uträtta sina behov i skenet.
En arbetsdag kvar denna vecka , ska jag väl klara av. Xo

                                            Gunilla