tisdag 30 augusti 2016

Slapp i soffan




Ligger slapp och slöar i soffan. Läser bloggar och har idol på i bakgrunden, men tycker det är rätt tråkigt faktiskt. Vet inte om det är nya juryn , eller bara att jag tycker det är uttjatat. Men väntar mest på att ett jobb för Berg ska börja.
Ska även spela in the nightmanager som jag tycker är riktigt bra. Det blev mycket tv nu, men är det inte lite så nu när hösten kryper mot oss. Skönt att gosa ner sig i soffan med tända ljus och mysfilten över sig. Ja det gillar iallafall jag.
Idag har även bästaste bokat en weekend tripp till oss, som jag verkligen ser fram emot. ( inte dags riktig än dock) Xo

                           Gunilla

måndag 29 augusti 2016

Helgens godbitar




 Hej !
Måndag igen och helgen är över. I min helg har blandannat detta på bilderna ingått. Kelat med sötaste valpen Gissa.

Druckit strawberriedaquari.

Läst bästa Simona Ahrnstedt "En enda risk" som är den tredje fristående delen i hennes romanceserie.   Betyg på den 10 av 10 . En sån bok man inte vill släppa förrän den är slut , samtidigt som man inte vill att den ska ta slut. Xo

                                          Gunilla

lördag 27 augusti 2016

Godmorgon



Godmorgon lördag!!!

Sov en hel kvart längre än en jobbdag alltså 5.15 sitter nu med en kopp kaffe , och har lagt i en maskin tvätt.
Det är super dimmigt ute just nu, bilden är från morgonrundan igår precis här utanför.
Ska kolla i kapp the night manager som gått fyra dagar denna veckan och jag har bara sett första avsnittet, tar nummer två nu till kaffet.
Hoppas på en skön lördag till oss alla. Xo

                                                   Gunilla

torsdag 25 augusti 2016

Torsdag snart slut på denna vecka


Hej torsdag!! 
En dag kvar förutom denna att arbeta denna vecka. Det är mycket på jobb, många sjuka och inga vikarier. Så jag känner verkligen att det ska bli skönt med ledig helg.
Igår efter jobb klippte jag gräset sen blev det inte mycket mer gjort. Jag rasade i säng redan kl 21 och det hjälpte nog för idag är jag hyfsat pigg.. Fjärilarna älskar verkligen min fjärilsbuske den är översållad av dem. Härligt!! Xo

                                                     Gunilla 





tisdag 23 augusti 2016

Mums så gott



Att ha haft en njutningsfull måndag!!
Ledig dag med lite fix och trix, som avslutades hemma hos bästaste och broren. Vi bjöd mamma o pappa på middag firade mammas dag lite i efterskott..
De där på vången är ju bra på det här med mat och bak.. Så himla gott.. Kakan som jag inte vet vad den heter var to die for både sött, salt, choklad,och kola i ett. (Dör lite). Ananaspaj m grädde. Mums!! Vi startade med kotlett , rotfrukter och tsatsiki. Allt var super!! Xo

                                             Gunilla

måndag 22 augusti 2016

Fjärilsblomma



 Måndag ny vecka...
Jag älskar min stora fjärilsblomma, den är så fin och lockar till sig massor av fjärilar . Det gillas.. Efter en lugn helg med mycke vila, läsande , ätande och slappande inleder jag och Molle måndagen med en 5kms runda. Jag tänkte även tagit en cykeltur men just nu ser det ut som det kommer att regna när som helst, så det hoppar jag över. Får väl dansa en sväng med dammsugaren istället.. Xo

                                                             Gunilla

söndag 21 augusti 2016

Hej söndag



Hej söndag!!
Molle och jag har varit ute en liten runda nu på morgonkvisten. Här är det dimmigt och fuktigt. Tog en runda på tomten och dödade 15 mördarsniglar, försöker ta en sväng morgon o kväll de är många 100 tals som är dödade på denna tomt i sommar.

Igår var jag och broren hos mamma o pappa och hjälpte till att äta upp födelsedagstårtan. Haha ja vilka snälla hjälpsamma "barn" vi är:) Xo

                                                               Gunilla

fredag 19 augusti 2016

Ny vän ?!?



Jag har skaffat en ny vän, eller jag har iallafall tänkt att vi ska bli goda vänner. Vi får ser hur det blir med den vänskapen.
Här jobbas det och vi är underbemannad varje dag , så när jag väl kommit hem , är jag helt slut och det blir mestadels soffläge.
Ja mat måste man ju ha i sig och hund måste rastas annat orkas inte med. Ser så fram emot ledig helg!!

Ett stort grattis till mamma som fyller år idag!! Hipp hipp hurra för dig i dag !! Puss o kram!!

Gunilla
         

onsdag 17 augusti 2016

Hmm ny väska



Plötsligt så händer det...
 Fick se odd molly väskor på Facebook och instagram iförrgår. Butik Älva i Hörby hade tagit in lite olika modeller. De öppnade butiken igår igen , efter att ha haft fyra veckors semester stängt . De öppnade klockan 12 och då stod jag redo utanför, eftersom jag skulle börja jobba kl 14. Igår hade de dessutom 15% så valet att köra in blev lätt.

 Denna jag köpte fanns även i rosa( och ja det är lite underligt att jag inte tog en rosa) denna går i grönt. Tänkte att den var nog lite tåligare och smutsen syns nog inte lika fort. Hade det varit vår nu hade jag valt den rosa. Ja så kan det hända en förmiddag innan jobb...Xo

                                                   Gunilla

tisdag 16 augusti 2016

Ledig solig dag



Hej tisdag!! Nu var veckan igång. Jag hade en ledig solig dag igår:). Hann med lite av varje, var på Dermaline och fick nya bryn och välbehövlig massage.

Gräset blev klippt och en del krukor blev tömda. Tycker inte det är lika kul nu med blommor, det känns mer höstigt nu.

Dagarna springer i väg nu är vi redan i mitten av augusti. Ha en skön tisdag!! Xo

                                                          Gunilla

söndag 14 augusti 2016

Tupp o langos



 Jobbhelgen är över!!
 Hunden är rastad, och jag ligger just nu raklång på soffan.

Är så glad att där fanns en liten lucka på schemat i eftermiddags, så vi hann upp på torget och kunde köpa langos ( hur gott) mums!! Det har varit marknad o vår lilla by i helgen. Skönt slipper jag fixa kvällsmat:). Imorgon ledig och den dagen ska jag njuta av.
Tuppen bor ute på landet och vi stannar ofta och väntar på den och hans hönor medan de lugnt spatserar över vägen. Xo

                                                                       Gunilla

torsdag 11 augusti 2016

Lunch så här en vanlig torsdag



Hej ledig torsdag!!
Efter långpromenad med Molle , Messi och hans matte .
Hämtade jag upp mina fina brorsöner ( jag fick lov att lägga ut denna bild) på de två bästa och sen är där ett troll mellan dem.

Vi tog tåget in till Hässleholm och jag bjöd killarna på lunch på wokhouse. Det var buffé , ganska mycke sushi och det gillar jag. Det var helt okej mat , men går inte att jämföra med ex  Rosegarden , sen var visserligen priset ett helt annat här. En mysig stund med några av de finaste jag vet.. Xo

                                                           Gunilla

tisdag 9 augusti 2016

Väntan



Ibland är väntan lång. Tänk att det ska ta en hel timme för matte att få i sig en kopp kaffe, och ta på sig lite kläder.
Ja tänk va slö hon är , idag skuttade ( inte) vi ur sängen 5.15 och 6.15 vandrade vi iväg. Vi har gått förbi hästar och får genom skog o hage. I sista skogen när vi var nästan hemma träffade vi på bebis och hennes följe. Bebis är helt tokig i Molle, är så kul att se.Xo

                                            Gunilla

måndag 8 augusti 2016

Måndag igen...



Hej måndag!! Nu är jag inne på min fjärde vecka att jobba sen semestern. Startar dock upp den med en ledig dag. Helgen gick ganska snabbt och utan problem att jobba. Blev lite väl mycket onyttigheter  stoppade i denna mun. Så nu tar vi nya tag ( igen ).

Vi har gått lång morgon runda med Messi och hans matte. Tvätten är uthängd sitter och väntar på att maskin nr 2 ska bli klar. Håller tummarna att inget regn ska falla innan tvätten hunnit torka.. Just nu lyser solen iallafall. Xo

                                            Gunilla

torsdag 4 augusti 2016

Gissa



Måste ju bara vissa, detta är Gissa en 8 veckor shetland sheep dog. Hon har flyttat in en liten bit härifrån , och är ju så söt att man nästan dör. Hon tyckte att Molle var superkul , medan han mest tittade ,  och såg ut att undra vad det var för en som hoppade upp och runt honom..
Jag njuter av min lediga dag genom att skutta ur sängen 5.15. Nu har jag handlat,  promenerat hund och putsat fönster. Nu är det lunchrast haha. Xo

                                                   Gunilla

onsdag 3 augusti 2016

Överraskad



Titta!! Vad mycket fint jag fått:) är det inte det roligaste att få presenter , när man inte anar det. Det gillar jag.. Tack till bror och bästaste!! Har bara hunnit med att prova ett par av strumporna och älsk på dem, så söta och dessutom sköna.

 Kolla necessären ( superfin) och så lite att smörja sig med. Love  it.....Ha en bra onsdag och efter den tar jag en ledig torsdag. Xo

                                                                    Gunilla

tisdag 2 augusti 2016

Arla morgon



 God tisdag !! Sitter med min kopp kaffe , och väntar på att det ska bli dags att sätta lite fart. Steg upp 4.15 och klockan ringer ju inte förrän 5 .
Jag sover alltid som en kratta när jag jobbat till 22 , och ska på det igen tidigt nästa dag.
Nu är vi redan i augusti , ja tiden springer iväg. Innan man vet ordet av har vi väl snö, och julen står och bankar på dörren.
Ha en bra dag!!! Xo

                                                Gunilla